Over

Mijn naam is Juul Heko Adang. Met een Modiale Voetafdruk van een kind, ook al groeide ik als kind steeds uit mijn schoenen, werd duurzaamheid en recycling mij met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Opgroeiende op steenworp afstand van De Kleine Aarde, was de zorg voor de aarde waarop we leven altijd in ons gezin aanwezig. Met een moeder die eerst kleuterleidster was en daarna kunstenares is geworden in Ecodye en een vader als werktuigkunstig ingenieur, zat het creatief bezig zijn en meehelpen met klussen er al vroeg in. Zo vroeg ik eens als 6 jarige een houten gereedschapskist en een stofzuiger voor Sinterklaas, want na het klussen moest er natuurlijk ook opgeruimd worden.
Op dit moment werk ik als vrijwilliger bij een kringloopwinkel in het dorp waar ik woon. Daar red ik spullen die anders weggegooid worden, omdat het incompleet is of niet verkoopbaar, bijvoorbeeld door een beschadiging. Ik knap deze spullen op of upcycle het in iets anders waardoor het een tweede leven krijgt.

Mijn droom is om uiteindelijk samen met gemeente Wijchen een #upcycling skills lab en winkel op te zetten, waar naast gebruiksvoorwerpen ook mensen een nieuwe kans krijgen. “Faciliteren in Groei”.